Geld lenen voor ondernemers.

Als ondernemer heb je soms extra budget nodig om je plannen en doelen te realiseren. Dit budget is niet altijd aanwezig, of je nu een groot bedrijf bent, of een eenmanszaak. Bepaalde ideeën of veranderingen binnen je bedrijf kunnen leiden tot grote winsten maar daar is wel een investering voor nodig. Gelukkig kunnen tegenwoordig ook ondernemers eenvoudig geld lenen tegen een lage rente om hun doelstellingen te halen.

Geld lenen bij new10.

Geld lenen anno 2018 en 2019 doe je bij de nieuwe fintech start-up new10. Dit is de nieuwe manier van geld lenen. Hoewel het bedrijf new10 nog maar net komt kijken in de wereld van fintech. Is het een project dat gestart is vanuit de ABN Amro bank. Daarmee weet je zeker dat het product dat hier geleverd wordt voldoet aan de kwaliteitsnormen die je mag verwachten van zo’n grote bank. new10 lenen is voor ondernemers die begrijpen hoe je groei kunt realiseren en een investering snelt kunt terug verdienen.

Groei en uitbreiding.

Een van de redenen waar extra budget nodig kan zijn. Is natuurlijk groei en uitbreiding. Als bedrijf weet je wat het beste voor je is, en welke stappen je moet nemen om groei te realiseren. Om bijvoorbeeld meer personeel in dienst te kunnen nemen en of een groter pand aan te schaffen waar je dit extra personeel kunt huisvesten is een grote investering nodig. Eenmaal zover kun je met meer werkzaam personeel sneller groei realiseren en je investering terug verdienen.

Inventaris.

Een grotere bedrijfslocatie en meer personeel betekent ook meer inventaris. Afhankelijk van in welke branche je actief bent, zijn ook de benodigdheden hiervoor. Wanneer je een administratiekantoor bent dat wilt uitbreiden en daarvoor meer personeel wilt inhuren. Dan heb je naast dit personeel en de ruimte, ook extra bureaus, stoelen en computers nodig waar deze mensen aan kunnen werken. Wanneer je een hostingbedrijf bent dat wilt uitbreiden, dan kan het zo zijn, dat je meer servers wilt aanschaffen om nog meer hostingklanten te voorzien van webhosting en bijvoorbeeld domeinnaam registratie. Wederom een goed voorbeeld van een mooie investering.

Voorraden en debiteuren

In het geval van retail en je een webshop houder of winkeleigenaar bent. Kun je pas verkopen en winst maken wanneer je ook daadwerkelijk een voorraad hebt. Om deze voorraad te hebben, zul je eerst moeten investeren. Hierbij kan een new10 lening voor ondernemers perfect uitkomst bieden.

Machines en voertuigen

In bepaald industrieën zijn er machines en voertuigen nodig om werk te kunnen verrichten voor dat er omzet wordt gegenereerd. Het uitbreiden van het wagenpark of aankopen van meer machines kan bijdragen een groei van een bedrijf. Dergelijke aankopen vragen om een grote investering die niet altijd aanwezig is. Bij new10 kun je zelfs tot bedragen van 1 miljoen lenen. Ook wanneer je dit bedrag wel in huis hebt om te investeren, is dit niet direct verstandig. Soms is het slimmer om te lenen, om zo financiële ruimte te houden voor andere doeleinden.

Kortom er zijn meer dan genoeg redenen, waarom je als bedrijf wilt investeren in je toekomst. Groei is het allerbelangrijkste en hiervoor is naast een goed plan en strategie ook kapitaal nodig. Laat je daarom vrijblijvend adviseren door new10 bij je volgende geld lening.

 

Previous post:

Next post: