Geld lenen als student

Het leven van een student is een duur leven. Allereerst zijn er de bijzonder hoge kosten voor de studie en naast de studie moet er natuurlijk ook nog geleefd worden. Gelukkig is er aan de studenten gedacht en daarom kunnen studenten geld lenen op een andere manier die speciaal voor hen is ontwikkeld. Deze manier van super snel geld lenen voor studenten wordt hieronder besproken.

Waar geld te lenen als student?

Als student kunt u bijvoorbeeld geld lenen bij DUO. Er zijn nog andere instanties, maar dit is waarschijnlijk een van de meest bekende. Ondanks dat zij speciale studentenleningen verstrekken moeten ook studenten uiteraard gewoon rente over de lening betalen. Maar waar dit bij een gemiddeld doorlopend krediet of persoonlijke lening zo’n 5% is is dit bij een studentenlening nog niet eens 2%. Dit is dus zeker te bekostigen, zelfs voor een student.

Wat kunt u geld lenen als student?

Als u een lening afsluit via DUO is het zo dat u niet al te veel geld kunt lenen. Daarentegen mag u bij DUO nooit mopperen, want de lage rente maakt veel goed. Het kan dus wel zo zijn dat u niet toekomt met het geld dat u geleend hebt bij DUO en dat u bij moet lenen. Dit zult u dan moeten doen bij normale geldverstrekkers. Toch zijn er geldverstrekkers die onder verzachtende voorwaarden een lening verstrekken aan studenten. Natuurlijk zult u een hogere rente moeten betalen, maar daarentegen kunt u gelukkig wel meer geld lenen indien dit nodig mocht zijn.

Previous post:

Next post: